Мајки Почетна

Вратете го времето назад со помош на “Ботокс Ефект”

Вратете го времето назад, боток ефект! НАЈМОЌНАТА anti-aging органска линија.

92 од 100 жени се согласиле дека по употребата на Age Reversist anti-aging линијата имаат поцврста и позатегната кожа со значително помалку брчки.

95 од 100 жени потврдиле дека по употребата на Age Reversist anti-aging линијата приметиле помалку отоци под очите и помала видливост на подочниците.

✅ ⌚ANTI-AGING ГЕЛ ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ЛИЦЕТО
Anti-aging, oil-free регенеративната формула ја чисти кожата, ја затегнува и изедначува со што ја намалува појавата на длабоките брчки. По примената на Dr. C. Tuna Age Reversist Anti-aging Gel Cleanser за 69% е зголемена синтезата на колагенот во ќелиите на дермалниот фибробласт ( * Тестирано и одобрено од страна на независни и акредитирани лаборатории ).

✅ ⌚ANTI-AGING СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ
Исклучително силна anti-aging формула која помага на кожата да се регенерира, да изгледа помладо, ја изедначува и освежува. Ја ублажува видливоста на длабоките брчки и има подмладувачки ефект на возрасните матични ќелии на кожата и фибробластот.

✅ ⌚ANTI-AGING MOISTURIZER
Богато хидратира веќе по првата употреба. Ја зголемува влажноста на кожата одржувајќи го тој ефект од ден во ден. Ја ублажува видливоста на длабоките брчки, ја храни и хидратира кожата и и дава поцврст тонус.

✅ ⌚КРЕМ СО МОМЕНТАЛЕН ANTI-AGING ЕФЕКТ
За само 15 минути дава чувство на затегната кожа, ги отстранува неправилностите, дава кадифен изглед и се постигнува изглед со измазнети брчки. Ја ублажува видливоста на вреќичките под очите, ја намалува видливоста на брчките, затега, ја подига и ја враќа цврстината на кожата која го изгубила тонусот. Ги собира порите и дава беспрекорен тен. Употреба: Нанесете на целните области како што е челото, над и под линијата на веѓите, под и околу очите, како и на делови од лицето каде брчките се највидливи. Оставете да се исуши, настојувајќи во тој период да не ги мрдате мускулите на лицето. За најдобри резултати користете ја со претходна употреба на Age Reversist Moisturizer.

Автор: Анета Дин