Утрово се уапсени шест лица за несреќата кај Ласкарци
Македонија Почетна Случувања

Ден потоа, мртва тишина, автобусот и деловите околу него немо сведочат за несреќата

Од вчерашна собраќајна несреќа останаа само делови од автобусот да сведочат за хоророт кој се случил. Тешка загуба за Македонија. Јарболита се на пола копје, Македонија ќе жали на 14 – тии 15 – ти а градот Гостивар од каде што се и сите жртви ќе жали три дена.  

На социјалните мрежи постојано се споделуваат пораки за сочуства и за жалење

Ден после несреќата, мртва тижина, на местото се само автобусот и деловите околу него кои се нем сведок за несреќата: