Дали знаеш дека Забава

Факти кои сигурно не сте ги знаеле

1. Полжав кој би одел ден и ноќ би му требале 14 денови за да помине еден километар.   2. Очите на бебето не произведуваат солзи се до шестиот ден кога се родени.   3. Коркодилите не можат да се движат на назад   4. Звукот патува 3 пати побрзо по вода отколку по зрак […]