еве ја мојата љубов, душа, сонце ко умрена е овде
Забава Почетна Хумор

Нов јутјубер на македонската сцена кој успеа да ја насмее цела Македонија

Видеото со огромна брзина се прошири по социјалните мрежи и ги насмеа сите македонци. Имено, се работи за нов “јутјубер” кој се појави на македонската јутјуб сцена, па со таа намера прави видео за своите “фанови”. Ако имате лош ден, дефинитевно оваа видео ќе ве насмее со солзи, поготово кога во кадар ќе влезе неговата […]

Она кога годините не ти можат ништо: 85 годишниот дедо се забавува на начин кој ќе ве насмее со солзи
Забава Почетна Хумор

Она кога годините не ти можат ништо: 85 годишниот дедо се забавува на начин кој ќе ве насмее со солзи

loading… loading… Ова е доказ дека годините се само бројка и не мора вашето седојдневие да зависи од нив. Дедото од Јапонија има посебен начин на кој го забавува своето семејство. Видеото е објавено од внуката на дедото и вели дека иако тој има 85 години сепак живее како дете, со него вреди секоја помината […]

Укинување на банкнотите од 500 евра, сарказам, хумор, забава
Забава Македонија Почетна Случувања Хумор

Граѓаните се простуваат од сите 2 банкноти од 500 евра кои се наоѓаат во Македонија

Facebook Google-plus После објавувањето од страна на Европската централна банка дека се укинува банкнотата од 500 евра во Република Македонија можеше да се забележат само тажни лица. Граѓаните не сакаа јавно да говорат за скандалозната одлука од страна на Европската централна банка и остро реагираа по што бараа изнаоѓање на друго решение. Видно растревожени и […]