Поучна приказна: Како се чува љубов
Љубов и секс Магазин Почетна

Поучна приказна: Како се чува љубов

Мајката со својот седумгодишен син шетала по плажата. Во еден момент детето прашало: – Мамо, како се чува љубовта? Мајката малку се замислила, па му рекла: – Земи од песокот и стисни го во раката. Детето ја послушало, го стискало песокот во раката, но колку повеќе стискало тој повеќе истекувал меѓу прстите. – Но, мамо, […]

Љубов и секс
Љубов и секс Магазин Почетна

6 Знаци дека сте го пронашле вистинскиот

Facebook Instagram Чудно е што две лица се среќаваат спонтано и љубовта се случува. Но, никој не може да ни даде гаранција, колку долго таа љубов ќе трае. Сепак, многу жени, на врвот на нивната љубовна среќа, секојдневно се оставени, во еден момент се разбудуваат од бајка и ништо не е исто. За среќа, постојат […]