Фармаси органска козметика во Македонија
Мајки Почетна

Најава на нова соработка: Се за жени и мајки на едно место

Чест ни е да ви ја најавиме новата соработка, делот за жени и мајки на нашиот веб портал од денес целосно ќе биде доделен на некој кој знае што ви треба, некој од кој ќе научите многу работи, некој кој што ќе ве мотивира, подучува, советува и помага во вашите проблеми…..Анета Фармаси.

Маркетинг директор на Фармаси – органска козметика а воедно и администратор на познатата група во Македонија за жени и мајки  “Женски домаќински муабети”.

Да ви претставиме нешто како за почеток…

– Еднаш Куељо рекол: Ако нешто силно посакуваш, целата вселена ќе скова заговор да ти се оствари! – затоа сонувајте, фантазирајте, посакувајте и сѐ што ќе посакате ќе ви се оствари….Јас еднаш посакав нешто…силно посакав еден свет…Farmasi е мојот прекрасен свет исполнет со многу љубов, дружби, патувања, успеси и стремеж кон се поголеми достигнувања и поголеми успеси!

– Во следните мои статии ќе ве доближам повеќе до мојот прекрасен свет во кој сигурна сум дека ќе посакате да ми се придружите бидејќи тој нуди сѐ за она што посебно ние жените мечтаеме…а тоа е убавина и здравје за сите, а дополнително и успех и кариера за сите амбициозни ивредни особи кој силно веруваат во себе! Секој си има своја убавина но таа мора да се негува на правилен начин и со вистинскиот избор на нега, само така може да се задржи младоста подолго, а убавината засекогаш…и со што друго ако не со Farmasi органската козметика која ви нуди широк асортиман на производи со органско потекло која во моментов е број 1 на пазарот во директната продажна индустрија, достапна и обожавана во повеќе од 120 земји во светот

Фармаси Македонија

– Женски домаќински муабети е друштвена група каде може да се дружите, да се информирате, споделувате позитивни или негативни искуства, да побарате совет или побарате или дадете некому поддршка и доколку не сакате тоа да биде јавно тука се админите да ви излезат во пресрет и да споделат анонимно за вас.  Добредојдени сте сите во групата, забавувајте се и дружете се меѓусебно!

Женски домаќински муабети на нашиот веб портал
Следете не, има што да добиете!
Автор: Анета Дин
Не гледај во минатото, ниту во иднината, живеј го моментот...само така можеш да бидеш среќен!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.