Четири генерации на родители, легендарно видео снимено во Кина кое го обиколи светот, cetiri generacii na roditeli, legendarno video koe go obikoli svetot
Забава Занимливости Почетна

Неверојатно видео кое гo направило едно семејство од Кина: “Четири генерации на мајки и татковци”

Овие Кинези одличиле да направат легендарно видео така што снимаат четири генерации на мајки и татковци. Тие користеле повеќе локации за снимање на видеото и секој си го повикувал својот родител на хумористичен начин што го прави видеото крајно различно од останатите кои го прифатиле предизвикот.

Погледнете за што се работи:

Предизвикот е познат како “четири генерации на мајки и татковци” и со многу голема брзина се прошири на јутуб па така стана тренд.

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.