Почетна

После извинувањето, Тамара Тодевска ги откажа и концертите

После извинувањето кон македонците, Тамара Тодевска ги откажува и своите настапи кои беа закажани во Охрид и Прилеп. 

Како што тврди, нејзина одлука следува откако наиде на огромен број остри реакции од јавноста бидејќи од химната на Македонија го исфрли значајниот дел каде се споменуваат едни од најголемите македонски револуционери.

Во целост ви го пренесуваме нејзиниот статус: