Топ 10 карактеристики како треба да изгледа совршен маж
Мајки Почетна

10 карактеристики кои јасно покажуваат дека вашиот партнер е совршен

Ако ги стави заедно во една целина, овие десет одговори откриваат како треба да изгледа совршен маж кои сите жени го посакуваат.

Дали некогаш сте се запрашале кои се карактеристиките на добар сопруг? Ова прашање беше поставено на илјадници жени кои учествувале во анкетата спроведена во Велика Британија, а резултатите се повеќе од интересни!

Целта на истражувањето спроведено на група од пет илјади жени од различни возрасти, кои биле или се уште се во брак, со цел да се откирајт особините на совшрен маж.

Има и одговорите кои се многу различни, но некои од нив се повторуваат.

Особини кои покажуваат на добар маж, највисок процент од анкетата (околу 71 отсто) одговориле дека се доверба и лојалност, додека на второто место одговорот е мажи кои приредуваат мали знаци на внимание и на трето место е фактот дека нивниот партнер знае што им се допаѓа.

Со оглед дека на листата на карактеристики на сопруг или партнер е многу долга, избравме 10 од најчестите одговори, ако ги ставите заедно во една целина тие откриваат како треба да изгледа еден совршен маж!

1. Верува во вас.

2. Лојален и верен на вас.

3. Тој знае што сакате.

4. Ја цени вашата потреба да имате време за себе.

5. Тој ти е добар пријател.

6. Ви помага да бидете подобра личност.

7. Секогаш можете да излезете со него.

8. Се смеете заедно.

9. Можете да почувствувате колку многу ви се допаѓа.

10. Ви помага во домашните работи.