Бивш работник на бродоградилиште ја промени својата професија и моментално изработува уникатни кади
Забава Занимливости Почетна

Бивш работник на бродоградилиште ја промени својата професија и моментално изработува уникатни кади

Натле Катзоф е уметник и дизајнер кој прави прекрасни бањи, иако претходно работел на бродоградилиште. Моментално, Натле ги поминува своите денови правеќи прекрасни и уникатни кади и секоја од нив изгледа бесценето. 

Според искуството на Натле во бродоградбата, тој своите кади ги прави до степен кој сите се еколошки здрави.

Натле за локалните медиуми изјави дека целиот свој живот има чувство за проекција и комбинација на бои и благодарение на тоа започнал со овој несекојдневен занает.

Погледнете: