Генијални пронајдоци кои дефинитивно заслужуваат награда за иновативност (7 ФОТО)
Забава Занимливости Почетна

Генијални пронајдоци кои дефинитивно заслужуваат награда за иновативност (7 ФОТО)

Постојано се среќаваме со нови иновативни пронајдоци. Но дефинитивно, луѓето кои измисиле шанк со целодневен ладилник и пенкало на кое пишува уште колку мастило ви преостанало за пишување, треба да добијата награда за иновативност.

Погледнете ја галеријата:

#7 Огледано на кое може да се поставува различна светлина

Генијални пронајдоци кои дефинитивно заслужуваат награда за иновативност (7 ФОТО)

#6 Шанк во бар кој целодневно го лади вашиот пијалок 

Генијални пронајдоци кои дефинитивно заслужуваат награда за иновативност (7 ФОТО)

#5 Пенкало на кое пишува уште колку страници може да напишете со преостанатото мастило

Генијални пронајдоци кои дефинитивно заслужуваат награда за иновативност (7 ФОТО)

#4 Информативна табла на која пишува која кабина во тоалет е слободна

Генијални пронајдоци кои дефинитивно заслужуваат награда за иновативност (7 ФОТО)

#3 Туш на кој е поставен блутут звучник 

Генијални пронајдоци кои дефинитивно заслужуваат награда за иновативност (7 ФОТО)

#2 Микробранова на која има додатен тостер

Генијални пронајдоци кои дефинитивно заслужуваат награда за иновативност (7 ФОТО)

#1 Заштита која се надувува и ја штити вашата кола од град

Генијални пронајдоци кои дефинитивно заслужуваат награда за иновативност (7 ФОТО)