Голем аквариум пукна во кафуле во Црна Гора, водата заврши на гостите
Забава Занимливости Почетна

Голем аквариум пукна во кафуле во Црна Гора, водата заврши на гостите

loading...
loading...

Ова е вистинска реткост, двајца другари седат во едби кафуле во Никшиќ, Црна Гора и одеднаш попушта аквариумот кој се наоѓа точно зад нив.

Имено додека се е нормално, вработените работат а гостите уживаат, пука стаклото на аквариумот кој е од големи размери и цела вода завршува на двајцата другари, сето тоа е снимено од безбедносната камера. Како што пренеуваат тамошните портали, не знаат што е причината за пукањето на аквариумот но кафулето било што туку реновирано и отворено.

loading...