Голем број овации после настапот на Тамара, очекуваме добар пласман бидејќи е заслужен
Почетна Свет Случувања

Голем број овации после настапот на Тамара, очекуваме добар пласман бидејќи е заслужен

Голем број овации од сите страни после настапот на Тамара.

Оваа година нашата претставнична не претстави во најдобро можно светло. Инзвонреден вокал, одлична нумер и искусен тим се заслужни за вечерашниот настап. 

Очекуваме добар пласман бидејќи тоа и го заслужуваме, секоја чест, Тамара!

Погледнете и уживајте: