Ѓорѓе Балашевиќ се искешира 400 илјади евра за лукснузна вила, погледнете во внатрешност
Дом и дизајн Магазин Почетна

Ѓорѓе Балашевиќ се искешира 400 илјади евра за лукснузна вила, погледнете во внатрешност

loading...
loading...

Добро познатиот Ѓорѓе Балашевиќ купил вила во Истра за која се искеширал околу 400 илјади евра. Како што пишуваат тамошните медиуми, кантавторот ја купил вилата преку фирма каде што директор е токму неговата ќерка.

Вилата е во местото Бронига, недалеку од Умаг, каде што Балашевиќ неодамна уживаше во еден ресторан. Иако селаните знаат дека купил куќа, не сакале да коментираат за тоа. Велат дека не ги интересира затоа што сите кои што купуваат вили доаѓаат само за викенд одмори и си уживаат во приватноста па така никому не пречат.

Околу вилата на Балашевиќ има уште осум идентични кои што се во сопственост на богати бизнисмени, а секоја од вилите има околу 200 квадрати, како и голем двор во кој што се наоѓа четири сезонски базент. Освен тоа има и гаража за два автомобили, голема дневна соба, четири спални соби со посебни бањи, кујна, но Балашевиќ не заборавил на сауната и џакузите па така и тие ги порачал.

Ѓорѓе Балашевиќ се искешира 400 илјади евра за лукснузна вила, погледнете во внатрешност
Ѓорѓе Балашевиќ се искешира 400 илјади евра за лукснузна вила, погледнете во внатрешност
loading...
Ѓорѓе Балашевиќ се искешира 400 илјади евра за лукснузна вила, погледнете во внатрешност
Ѓорѓе Балашевиќ се искешира 400 илјади евра за лукснузна вила, погледнете во внатрешност
loading...