И твитерџиите не останаа рамнодушни, ги издвоивме најдобрите твитови
Забава Занимливости Почетна

И твитерџиите не останаа рамнодушни, ги издвоивме најдобрите твитови

И твитерџиите од Македонија не останаа рамнодушни на вечерашната “Евровизија”.

Ги издвоивме дел од најдобрите твитови вечерва, погледнете: