Kamerite na Evorvozijata ulovija neočekuvan moment, zabeležan voditelot kako se baknuva so negoviot parnter
Почетна Свет Случувања

Камерите на Евровизија уловија неочекуван момент, забележан водителот како се бакнува со неговиот парнтер

Камерите забележааа неочекуван момент во бекстејџ, забележан е еден од водителите како се бакнува со неговиот партнер.

Имено се работи за водителот на Евровизијата, Аси Азар од Израел кој јавно ја прикажува својата врска со неговиот партнер Алберт Ескол.

Алберт е забележан како за време на Евровизијата постојано го фотографирал и следел својот парнер и водител Аси