Кина го достигна врвот: Храната што се служи како најскап специјалитет е толку свежа што може да ве нападне
Забава Занимливости Почетна

Кина го достигна врвот: Храната што се служи како најскап специјалитет е толку свежа што може да ве нападне

loading...
loading...

На сите ни е позната азиска кујна и не секој може да ја конзумира нивната храната. Почнувајќи од бубачки, ларви, разни морски животни па се до жива риба се имаме видено.

Видеото е доказ дека свежа храна во буквална смисла на зборов свежа може да се јаде само во Азија. За нас е чудно но за нив е секојдневие а и еден од поскапите специјалитети кои се служи само во елитните ресторани.

loading...