Крату, кучето со лошо минато: Mожеби падна на испитот за агилност, но ги насмеа сите
Забава Занимливости Почетна

Крату, кучето со лошо минато: Mожеби падна на испитот за агилност, но ги насмеа сите

Крату е куче кое беше чувано од лошо сопственост и беше доста злоупотребено. За негова среќа, беше спасено од Вуд Грин и наскоро најде нов дом и сопственици кои го заслужуваат. Таа го однесе на изложба на спасени кучиња и одлучи да го пријави на натпреварот за агилност.

Сигурно очекувате Крату да помине совршено низ сите пречки без какви било проблеми, но за жал тоа не се случи. За време на сите настапи, тој ги надмина сите пречки на свој начин, а не онака како што требаше.

Погледнете: