Куќа од контејнер и не е така лоша идеја (7 ФОТО)
Дом и дизајн Магазин Почетна

Куќите од контејнер може да бидат одлична идеја за мал дом (7 ФОТО)

Ограничениот буџет за избор на дом си го прави своето. Се почесто може да се погледне дом направен целосно од контејнер.

Иако куќите од контејнер се поефтини тие може да бидат многу убави, удобни и финкционални па така тоа веќе не е лоша идеја. 

Градбата на ваков избор на куќа бара малку повеќе напор и креативност, но крајниот резултат е иделаен.

Погледнете ја галеријата:

#7
Куќа од контејнер и не е така лоша идеја (7 ФОТО)
#6
Куќа од контејнер и не е така лоша идеја (7 ФОТО)
#5
Куќа од контејнер и не е така лоша идеја (7 ФОТО)
#4
Куќа од контејнер и не е така лоша идеја (7 ФОТО)
#3
#2
Куќа од контејнер и не е така лоша идеја (7 ФОТО)
#1