Мајката на Пино објави аудио снимка каде полициски службеник и затвора слушалка со изговор дека има многу работи
Македонија Почетна Случувања

Мајката на Пино објави аудио снимка каде полициски службеник и затвора слушалка со изговор дека има многу работa

loading...
loading...

Мајката на Пино објави аудио снимка каде вработен во МВР и спушта слушалка на телефон со изговор дека е зафатен со обврски. 

Маја Трпковска се јавува и прашува дали има некој од инспекторите присутен по што наидува на одговор дека нема никој, бидејќи тие биле тука од сабајле. Маја повторно прашували дали исчезнатите се бараат само на сабајле по што полицискиот служебеник и кажува дека има многу обврски и и спушта слушалка.

loading...