На Проджба Куќа Како Од Цртан Филм, Погледнете Ја Цената (7 ФОТО)
Забава Занимливости Почетна

На проджба куќа како од цртан филм, погледнете ја цената (7 ФОТО)

Ако некогаш сте размислувале да заминете во куќа како од цртаните филмови на Дизни, ова би можело да биде полн погодок за вас. 

Веројатно повеќето луѓе ги обожаваат Дизни класиците како “Снежалица и седумте џуџиња”, заради прекрасните дрвени куќи во кои живеат. Но, верувале или не куќа слична на таа може да биде ваша за само 925.000 $. Погледнете ја оваа магија која е на продажба.

 

#7
На Проджба Куќа Како Од Цртан Филм, Погледнете Ја Цената (7 ФОТО)
#6
На Проджба Куќа Како Од Цртан Филм, Погледнете Ја Цената (7 ФОТО)
#5
На Проджба Куќа Како Од Цртан Филм, Погледнете Ја Цената (7 ФОТО)
#4
#3
На Проджба Куќа Како Од Цртан Филм, Погледнете Ја Цената (7 ФОТО)
#2
На Проджба Куќа Како Од Цртан Филм, Погледнете Ја Цената (7 ФОТО)
#1
На Проджба Куќа Како Од Цртан Филм, Погледнете Ја Цената (7 ФОТО)