"Некст Тајм" со нова преработка, погледнете за што се работи
Македонија Почетна Случувања

“Некст Тајм” со нова преработка, погледнете за што се работи

Стефан и Мартин од познатото дуо “Некст Тајм” го најавуваат најновиот музички проекти.

Имано, како што не известуваат, станува збор за уште една преработка на стара македонска песна „Прошета се Јовка кумановка“, која без сомнение ќе биде најновиот нивни хит.

Промоцијата на песната ќе се одржи на 11-ти октомври во Куманово.