Забава Занимливости Почетна

Неверојатни фотографии од планетата на која живееме и за жал ја уништуваме (7 ФОТО)

На 22 април, целиот свет го прослави Денот на планетата Земја. Ден да ги потсети луѓето за проблемите на животната средина и климатските промени. 

Компилација од неколку фотографии од убавината на нашата планета. За жал, уништувањето продолжува без разлика на многуте кампањи кои се водат.

Погледнете и уживајте:

#7
Неверојатни фотографии од планетата на која живееме и за жал ја уништуваме (7 ФОТО)
#6
Неверојатни фотографии од планетата на која живееме и за жал ја уништуваме (7 ФОТО)
#5
Неверојатни фотографии од планетата на која живееме и за жал ја уништуваме (7 ФОТО)
#4
#3
Неверојатни фотографии од планетата на која живееме и за жал ја уништуваме (7 ФОТО)
#2
Неверојатни фотографии од планетата на која живееме и за жал ја уништуваме (7 ФОТО)
#1
Неверојатни фотографии од планетата на која живееме и за жал ја уништуваме (7 ФОТО)