Почетна Технологија

Објавено видео од борбена вежба од најмоќниот воен авион во САД

Објавено видео од најмоќниот воен авион во САД. Тој е толку моќен што исфрла огромни куршуми кои може да се споредат само со оние на потпирачките автомати.  

Авионот се користи само за специјални цели и од специјално обучени пилоти и има одличен одбранбен механизам во случај да е пукан од земја или небо.

Погледнете: