Погледнете колкава е моќта на цунамиот од блиску (7 ФОТО)
Почетна Свет Случувања

Погледнете колкава е моќта на цунамиот од блиску (7 ФОТО)

Туристите за време на огромното цунами се најдоја во хотел во предградието во Јапонија. Тие станаа очевидци на цунамиот и решија сето тоа да го фотографираат. 

Статусот на еден од туристите гласи “Не дај Боже да го видите ова, одеднаш се појавија охромни бранови, се беше под вода, вистински хорор”.

Погледнете ја од блиску моќта на цунамито во кое неколку десетици луѓе го загубија животот:

Погледнете колкава е моќта на цунамиот од блиску (7 ФОТО)
Погледнете колкава е моќта на цунамиот од блиску (7 ФОТО)
Погледнете колкава е моќта на цунамиот од блиску (7 ФОТО)
Погледнете колкава е моќта на цунамиот од блиску (7 ФОТО)
Погледнете колкава е моќта на цунамиот од блиску (7 ФОТО)
Погледнете колкава е моќта на цунамиот од блиску (7 ФОТО)