Погледнете што остана од автобусот после судирот во надвозник (Фото)
Македонија Почетна Случувања

Погледнете што остана од автобусот после судирот во надвозник (Фото)

Двајцата возачи, за кои бугарскиот портал пишува дека биле македонци, за среќа, поминале без повреди. Покривот на автобусот бил целосно откорнат. 

Првичните информации се дека иако имало предупредување за висината возачот не го видел. Инцидентот се случил на булеварот Марица – Југ, Пловдив, рано утринава околу 7 часот. 

Во моментот на несреќата во автобусот се превезувале само двајцата возачи и немало други патници.