Полицаец каков што секој криминалец би посакал: Погледнете го легендарното бегство од полициска станица
Забава Занимливости Почетна

Полицаец каков што секој криминалец би посакал: Погледнете го легендарното бегство од полициска станица

Криминалците се молат да дојдат кај вакви полицајци. На полицаецот не му текна дека иако криминалецот има лисици лисици на рацете, сепак може да скока и да трча брзо.

Осомничениот како ништо да не било, си го отвори прозорецот и скокна, после 14 минути полицаецот примети дека притворениот е избеган.