Постанаа вистинска атракција: Во Лондон, два галеби секојдневно се појавуваат на сите камери над раскрсниците
Забава Занимливости Почетна

Постанаа вистинска атракција: Во Лондон, два галеби секојдневно се појавуваат на сите камери над раскрсниците

Две галеби станаа многу популарни откако нивното видео се појавило на интернет. Тие имаат навика да слетуваат на камерите на патиштата, ги добија имињата Стив и Греми.

Откако нивното видео се појави на интернет, овие две галеби се имаа појавено на голем број камери. Никој не знае зошто го прават тоа. Луѓето се шегуваат во кометнарите под видетото па така еден од нив гласи: “можеби им одговара популарности по социјалните па затоа застануваат на сите камери”.