Позитив на денот: Погледенте како семејното куче го смирува малото и расплачено бебе
Забава Занимливости Почетна

Позитив на денот: Погледенте како семејното куче го смирува малото и расплачено бебе

Малиот Грахам има 9 месеци и често му се случува да плаче и да биде вознемирен. Неговата мајка, Кети, успеа да го најде вистинскиот лек за Грахам, и како решение го избира нивното семејно куче.

Грахам и семејното куче имаат изградено такваа врска што ќе ве насмее со солзи. Момчето започнува да плаче а семејното куче настапува на сцена и ја променува целата ситуација.

Погледнете: