Манекенка ја продала својата невиност
Забава Занимливости Почетна

Позната манекенка ја продала невиноста за 2,3 милиони евра на јапонeц

Еден од јапонските политичари, платил околу 2,3 милиони евра за да ја купил невиноста на манекенката Махбубе Мамаџаде (23) од Азербејџан. Таа под псевдонимот „Марија“ ја понудила својата невиност на една од јавните аукции, таа додала дека сака да заработи за да ја направи горда својата мајка. Освен тоа, таа бара и спонзор кој месечно би ѝ давал по 30.000 евра.

Манекенката огласот го објавила на германски специјализиран сајт. Аукцијата завршила пред два дена. Втор бил познат адвокат од Лондон, а трет исто така познат фудбалер од Минхен. Според правилата за ваков тип аукција, девојката доставила лекарска потврда дека е невина, а јапонскиот политичар се обврзал 10% од сумата да плати однапред и да резервира хотелска соба.

Според светските медиуми, јапонскиот политичарот и манекенката треба да се сретнат некаде во Германија, каде што продажбата на секс е лагална.

Менекенката во пријавата напишала дека со парите сака да купи голема куќа и да патува секаде по светот со својата мајка. „Сакам да живеам во САД и таму да ја продолжам манекенската кариера. Мојата мајка направи досега се за мене и сега е на мене редот да ја направам горда“, рекла Махбубе.

View this post on Instagram

🐾 #burjalarab #uae 🇦🇪

A post shared by Love Dogs🐾 (@mahbuba_mammadzada) on