Пред и потоа: За денот на венчавката направи моќна трансформација со неговата фризури
Забава Занимливости Почетна

Пред и потоа: За денот на венчавката направи моќна трансформација со неговата фризури

loading...
loading...

Сите луѓе треба да бидат среќни и горди на себе, бидејќи сите сме различни и имаме различни квалитети. Ако имате важен ден во вашиот живот, како во случајот на овој човек, нормално дека ќе треба да бидете совршени. 

Неговиот проблем е тоа што неговата коса е многу ретка но благодарение на промената тој ги изненади сите.

Побара помош од професионалниот фризер, Џејсон Мекки во Дубаи, кој веднаш го прифати предизвикот на новиот клиент. Иако ова е долготраен процес, Џејсон успешно ја заврши оваа трансформација, после миење, сушење и користење на специјални влакна за да ги покрие деловите каде има најмалку коса.

loading...