10 совети од искусни провалници како да го заштите вашиот дом од кражба
Македонија Почетна Случувања

При претрес на Србин, пронајдени предмети кои потекнуваат од кражба

Од МВР информираат дека на 11.06.2019 година во Скопје на булеварот „Кузман Јосифоски Питу“, при легитимирање и преглед на 34 годишниот К.К. од Република Србија, биле пронајдени предмети кои потекнуваат од кривично дело, поточно кражба.

Лицето било приведено во Полициската станица Аеродром за спроведување на понатамошна постапка.