Сте слушнале ли за "голиот град", се наоѓа во Франција и е вистинки рај за нудистите
Магазин Патувања Почетна

Сте слушнале ли за “голиот град”, се наоѓа во Франција и е вистинки рај за нудистите

loading...
loading...

Дали уживате во голотија и не ви е срам од вашето тело? Целосно сте посветени на природниот начин на живот и ја искористите секоја можност да ги извадите вашите алишта за да се приближите до природата? Тогаш ова одморалиште во Франција е вистинското место за вас.

Прекрасниот медитерански град Кап д’Агде не е само уште едно обично одморалиште. Се разбира, можете да пливаат во морето, да уживате во свежата храна од морето и да се забавувате долги часови во текот на ноќта.

Сепак, она што го прави особено посебен овој град е тоа што можете да го направите сето тоа сосема голи.

Целиот дел од градот е нудистички ориентиран, можеш да одиш по улиците сосема гол и на никому не му е чудно тоа. Ова место го посетуваат голем број туристи на дневно ниво поради тоа што е целото одморалиште нудистички настроено а не само плажа или дел од плажа како и секаде. Може да одите на шопинг, вечера, па дури и да голи да возите велосипед како и сите останати.

loading...