Мајката на Пино бара доживотен затвор, објави разговор помеѓу Пино и неговата девојка која е во притвор
Македонија Почетна Случувања

Мајката на Пино бара доживотен затвор, објави разговор помеѓу Пино и неговата девојка која е во притвор

Мајката на Пино, Маја Трпковска продолжува да си ја бара правдата и би се задоволила со доживотен затвор за монструмите. За убиството се осомничени две лица, на едно му е одредено 30 дневен притвор, додека пак другото е во бегство. Мајката на Пино објави комуникација од фејсбук помеѓу Пино и неговата девојка која моментално е […]

Се огласи мајката на Пино: Барам правда за моето дете и доживотен затвор за убијците
Македонија Почетна Случувања

Се огласи мајката на Пино: Барам правда за моето дете и доживотен затвор за убијците

Пинета Секондо – Пино, дваесет и шестгодишното момче кое беше свирепо убиено, ќе биде погребано во Италија. Неговата мајка која со месеци водеше битка со институциите, го бараше и во неколку наврати организираше и протест, се враќа за неколку дена во Италија. Се огласи и мајката на Пино, ќе бара најстрога казна, доживотен затвор за […]