Мајката на Пино бара доживотен затвор, објави разговор помеѓу Пино и неговата девојка која е во притвор
Македонија Почетна Случувања

Мајката на Пино бара доживотен затвор, објави разговор помеѓу Пино и неговата девојка која е во притвор

Мајката на Пино, Маја Трпковска продолжува да си ја бара правдата и би се задоволила со доживотен затвор за монструмите. За убиството се осомничени две лица, на едно му е одредено 30 дневен притвор, додека пак другото е во бегство. Мајката на Пино објави комуникација од фејсбук помеѓу Пино и неговата девојка која моментално е […]

Ништо не е приватно: Избирашните пораки на "WhatsApp" може да се повратат, еве и како
Почетна Технологија

Ништо не е приватно: Избирашните пораки на “WhatsApp” може да се повратат, еве и како

Ништо денес не е приватно на Интернет, а ова исто така важи и за лични, дури и за избришаните пораки на WhatsApp. Во моментов, апликацијата им овозможува на корисниците да ги избришат специфичните пораки пратени или во група или поединечно со опцијата “Избриши за секого”. Така, текстот на пораката се заменува со текстот “Оваа порака […]

Фејсбук ги изненадува корисниците со нова промена, ќе се исклучува апликацијата "Месинџер"
Почетна Технологија

Фејсбук ги изненадува корисниците со нова промена, ќе се исклучува апликацијата “Месинџер”

loading… loading… После пет години од стартот на апликацијата „Месинџер“, повторно се враќа во рамките на апликацијата „Фејсбук“ и ќе бидат во заедничка апликација. За брзо време до „Месинџер“ ќе се пристапува преку веќе познатото копче, но нема да има потреба од инсталирање на посебна апликација, туку корисниците ќе можат да се допишуваат во самата […]