Обвинението потврдено: На Тони Цетински му се заканува казна затвор од 1 до 8 години
Почетна Регион Случувања

Обвинението потврдено: На Тони Цетински му се заканува казна затвор од 1 до 8 години

loading… loading… Државно обвинителство покрена обвинение против Тони Цетински, а истото е потврдено. Обвинението е за сообраќајната несреќа во Ровињ во 2017 година во која настрадат случаен минувач, покрај траума, на пејачот му се заканува и казна затвор во случај да се докаже дека е виновен, во времетраење од 1 до 8 години. Цетински предизвикал несреќа […]