Татковци и ќерки ги расплакаа жените во градинката во Битола
Мајки Почетна

Татковци и ќерки ги расплакаа жените во градинката во Битола

loading...
loading...

„Татковци и ќерки – една вистинска љубов“, напиша на „Фејсбук“  и го сподели видеото во кој Александар Тодоровски и уште 4-ца татковци од Битола изиграа танц соо нивните ќеркички. Настапот бил на приредбата во градинката кој значи подарок наменет за нивните сопруги по повод денот на жената 8 Март.

Видеото од овој несекојдневен настан ги изненади сите и не престана да се шири низ социјалните мрежи, исто така доби огромен број на лајкави и позитивни коментари. Идејата за едно вакво изненадување е на Анета Атанасовска и на тимот од градинката ,,Естреја Овадија Мара“, клон ,,Пролет”. 

Погледнете го видеото, ретко кој може да остана воодушевен:

loading...