Тешка сообраќајка кај Гостивар, сообраќајкот во прекин, превртен камион стои на патот
Македонија Почетна Случувања

Тешка сообраќајка кај Гостивар, сообраќајкот во прекин, превртен камион стои на патот

На фејсбук групата “ѕидот на сообраќајниот срам”, се појави фотографија од тешката сообраќајка на која се гледа превртено товарно моторно возило, некаде после наплатната рампа кај Гостивар.

Повеќе детали за несреќата нема, не се знае ни како дошло до неа и дали има повредени.

Според сведоците од лице место, сообраќајот е прекин, а присутни се и екипите на полицијата и Брза помош.

Се очекуваат повевеќе детали од МВР.