Топ 5 најглупави вицови кои ќе ве насмеат со солзи
Вицотека Забава Почетна

Топ 5 најглупави вицови кои ќе ве насмеат со солзи

1. Индијанци

Зашто индијанците ги закопуваат мртвите тела позади планината?
– Зошто таму им се гробиштата!

 

2. Палачинки и пица

Си биле две палачинки и си оделе по патот и виделе една пица, и едната и рекла на другата:
– Еј види ја онаа како се нашминкала.

 

3. Глушец и Брод

Што е разликата меѓу глушец и брод?
Глушецот си е глушец а бродот можеш да го офарбаш и зелен.

 

4. Две плавуши и Автобусот

Си биле две плавуши чекале автобус и едната ја прашува другата
– Со кој автобус ќе одиш
– Со 2ка
– Супер, и јас со 2ка
– Дошла 22-ка и си рекле супер, може заедно да си одиме.

 

5. Адам и Ева

Ева Го прашува Адам:
-Ме сакаш ли?
-А која друга да сакам? – одговарил Адам.