Видео кое го обиколи светот: Таткото вози, мајката се пораѓа а нивниот син сето тоа го снима
Почетна Свет Случувања

Видео кое го обиколи светот: Таткото вози, мајката се пораѓа а нивниот син сето тоа го снима

Видеото кое го обиколи светот. Храбрата мајка добила породилни болки но не успеала навреме да стигне до болница.

Поради метежот во сообраќајот и одалеченоста на болницата породувањете се случило во движење во автомобил. Додека таткото вози, мајката се пораѓа, додека пак нивнот син сето тоа го снима од задното седиште.

Видеото до сега е прегледано над 11 милиони пати а мајката донела на свет здраво и живо машко бебенце кое после тоа било примено во болницата за понатамошна проверка.