(Видео) Маж се самозапали во близина на Белата куќа во Вашингтон
Почетна Свет Случувања

(Видео) Маж се самозапали во близина на Белата куќа во Вашингтон

Денеска попладне, вистинска драма се одиграла недалеку од Белата куќа во Вашингтон кога човек се полил со бензин и запалил, па почнал да трчаа по тревата додека не реагирала локалната полиција.

Не се знае идентитетот на мажот, на лице место му била укажана лекарска помош но со сериозни повреди од висок степен на изгореници е префрлен во најблиската болница.

Во соопштението на Тајната служба на САД се наведува дека службениците реагирале во рок од неколку секунди и благодарени на нив мажот е спасне и пренесен во болница каде е задржан за понатамошно лекување.