Голем број овации после настапот на Тамара, очекуваме добар пласман бидејќи е заслужен
Почетна Свет Случувања

(Видео) Моќна изведба на Тамара, настап каков до сега немала нашата држава

Тамара и денес го оправда нејзиното присуство на “Евровизија” и „Proud“ доби моќна изведба. По стартот на Тамара можеше да се слушнат само овации и аплаус од присутнинте.

Многу ќе се сложат дека оваа година имаме најдобар настап на Евровизија и имаме шанси за најдобро место. 

Погледнете и уживајте: