(Видео) Папагалот Максвел научил кога е време за на ветеринар
Забава Занимливости Почетна

(Видео) Папагалот Максвел научил кога е време за на ветеринар

Папагалот Максвел, научил многу битна работа која не му е по ќеф. Тој знае кога е точното време за да оди на ветеринар. Кога Макс разбира што се прави околу него го менува своето однесување и станува тотално луд.

Кога сопственикот му кажува каде одат, Макс почнува да трепери и да се кара. Иако не можете да се разбере што зборува тој, јасно е дека тој се буни за одењето на ветеринар. Тој брзо се крие под полицата и се обидува луто да одговори на прашањата на сопственикот.

Подоцна се скрива во аголот од собата, а сопственикот се обидува да му објасни дека мора да оди кај ветеринарот, додека тој го прекинува на среде зборување.

Погледнете: