Во живо се е поинаку, разлика помоѓу реалноста и инста сликите
Забава Занимливости Почетна

Во живо се е поинаку, разлика помeѓу реалноста и инста сликите (7 ФОТО))

Секој пат кога ќе влезете во Инстаграм гледате огромен број фотографии кои прикажуваат “идеалните луѓе”. Тие се будат наутро со шминка, коцките на стомакот секогаш се видливи на нив, а за ручек летаат во Париз за да го пробаат своето омилено јадење. 

Многумина сфаќаат дека сите тие фотографии се гламур и раскош на богати и разгалени деца, но во реалноста сѐ изгледа поинаку. Токму тие се причината зошто една девојка од Шведска покажува на нејзината Инстаграм ја објавува разликата помеѓу реалноста и Инста фотографиите.

#7
Во живо се е поинаку, разлика помоѓу реалноста и инста сликите
#6
Во живо се е поинаку, разлика помоѓу реалноста и инста сликите
#5
Во живо се е поинаку, разлика помоѓу реалноста и инста сликите
#4
Во живо се е поинаку, разлика помоѓу реалноста и инста сликите
#3
Во живо се е поинаку, разлика помоѓу реалноста и инста сликите
#2
Во живо се е поинаку, разлика помоѓу реалноста и инста сликите
#1
Во живо се е поинаку, разлика помоѓу реалноста и инста сликите