Водата се повлекува, старите и потонати бродови излегуваат на површина (9 ФОТО)
Забава Занимливости Почетна

Водата се повлекува, старите и потонати бродови излегуваат на површина (9 ФОТО)

Според груби процени од страна на Обединетите нации, има повеќе од 3 милиони бродови во светот. Овие некогаш величествени бродови, кои денес лежат на дното на морето или се на брегот, се потсетник дека ништо во нашиот свет не вечно. 

Откако овие бродови миувале низ морињата и се користеле за најразлични цели од превоз до бизнис, сега служат за тажен потсетник на минатото. 

Сите имаме видено како изгледаат гробишта од напуштени автомобили, но како изгледаат напуштените и потонатите бродови денес?

#9

Водата се повлекува, старите и потонати бродови излегуваат на површина (9 ФОТО)

#8

Водата се повлекува, старите и потонати бродови излегуваат на површина (9 ФОТО)

#7

Водата се повлекува, старите и потонати бродови излегуваат на површина (9 ФОТО)

#6

Водата се повлекува, старите и потонати бродови излегуваат на површина (9 ФОТО)

#5

Водата се повлекува, старите и потонати бродови излегуваат на површина (9 ФОТО)

#4

Водата се повлекува, старите и потонати бродови излегуваат на површина (9 ФОТО)

#3

Водата се повлекува, старите и потонати бродови излегуваат на површина (9 ФОТО)

#2

Водата се повлекува, старите и потонати бродови излегуваат на површина (9 ФОТО)

#1

Водата се повлекува, старите и потонати бродови излегуваат на површина (9 ФОТО)