Вработен во ветеринарна болница физички нападнат на работно место
Македонија Почетна Случувања

Вработен во ветеринарна болница физички нападнат на работно место

На 29.06.2019 година во 13.30 часот во Полициската станица Гази Баба, 50 годишниот Д.А. од Скопје, вработен во Ветеринарна Болница на ул.„Лазар Поп Трајков“, пријавил дека истиот ден околу 12.15 часот во ветеринарната болница физички бил нападнат од едно лице.

Од МВР најавуваат превземање на мерки и расчистување на случајот.