За неколку секунди спречена несреќа, маж со оштетен вид падна на шините додека се слушаше звукот на возот кој наидува
Почетна Свет Случувања

За неколку секунди спречена несреќа, маж со оштетен вид падна на шините додека се слушаше звукот на возот кој наидува

loading...
loading...

Маж кој има оштетен вид случајно падна на шините кои се наоѓаат на метро станица во Вашингтон и тоа се случи во моментот кога наидуваше метрото.

Брендон Кули беше еден од присутните кој без ниту малку размислување веднаш потрчал да му помогне на човекот. Кога се виде сериозноста на ситуацијата и други луѓе притрчаа да му помогнат бидејќи се слушаше и звукот на возот кој беше во близина.

За среќа човекот е извлечен од шините на време, а разликата од неговота извлекување и доаѓањето на возот е речиси неколку секунди.

loading...